Fragmenti : časopis studenata Odsjeka za arheologiju (Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2018)
Časopis uključuje radove napisane na temelju rezultata obavljenih studentskih projekata kao i druge studentske radove koji se bave arheološkom problematikom.