7. sejem malega gospodarstva Kranj, 14. - 20. 5. '82. : drobne gospodarstvo/ industrijska kooperacija - Trobec, Jože (Poslovno prireditveni centar Gorenjski sejem, 1982)
Rubikova kocka sa oznakom ppc Kranj u jednom od polja