Danilo Švara: Veronika Deseniška - Paternoster, Marjan (Slovensko narodno gledališče, 1982)
Na plakatu se nalazi crni prikaz ljudske figure glave zamotane u najlon vrećicu crvene boje. Iznad figure prikaz sedam manjih stojećih figura sa zvijezdama namjesto glava