Čitaj! : knjigu, časopis, novine, možeš naći u knjižnici.. - Bauer, Krešimir (Dizajn za knjižnice, 1985)
Na sredini plakata piše "Čitaj!", donji lijevi ugao je stilizirani odlijepljeni ćošak. Suprotni ugao ima stiliziranu knjigu spojenu točkicama označenu brojevima.