Interpelacija dr. Tome Kumičića, narodnog zastupnika zlatarskog kotara, radi obustave odluke kr. kotarske oblasti u Zlataru od 19. I. 1911. br. 894/1911. s dogovorom vis. Vlade. : izvadak iz stenografskog zapisnika XIII. sjednice Sabora Kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije, držane dne 22. veljače 1911., str. 26-28 - Kumičić, Tomo ([s. n.], 1911)
Odluka se odnosi na oporezivanje krava i junica radi nabave bikova.