Kishon: Vjenčani list - Pepeonik, Nenad (Kazalište "Komedija", 1986)
Tekstualno oblikovan plakat, koristi dokument vjenčanog lista imena glumaca, svirača, redatelja, kostimografa su upisani u rubrike predloška.