Milan Grgić, Alfi Kabiljo: Jalta, Jalta - Pepeonik, Nenad; Fatičić, Fjodor (Kazalište "Komedija", 1986)
Plakat prikazuje prizor iz predstave gdje je četvero ljudi nadvijeno nad kartu svijeta u žučnoj raspravi.