Oblici & sistemi = format dhe sistemet : izložba unikatnog oblikovanja i industrijskog dizajna udruženja likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti hrvatske = ekspozita e formave unikate dhe dizajneve industriale shoqata e artistëve të arteve figurative dhe të arteve të aplikuara të kroacisë (Narodno pozorište = Teatri popullor, 1973)
Tipografski oblikovan plakat, kompozicija crnim slovima na bijeloj podlozi dijagonalnih usmjerenje unutar kvadratnog oblika plakata.