Živio 1. maj međunarodni praznik rada : 30 godina slobode - Galić, Mladen ([Republička konferencija SSO Hrvatske], 1975)
Na plakatu plave podloge, prikazan je segment crvene petokrake sa srpom i čekićem žute boje u središtu.