10. sejem malega gospodarstva Kranj, 14. - 18. 5. 85 (Poslovno prireditveni centar Gorenjski sejem, 1985)
Sivi plakat sa točkastom kompozicijom koja prikazuje slovo M i brojku 6 iznad kojih piše: sajam, messe, fiera, fair.