Novi podaci za proučavanje srpskog ustanka - Ivić, Aleksa ([s. n.], 1915)
Zbirka dokumenata iz akata petrovaradinske general-komande koji se čuvaju u Zemaljskom arhivu u Zagrebu; dokumenti iz god. 1808., 1809., 1810., 1512-1815.