Pastirska poslanica svećenstvu i puku hvarsko-bračko-viške biskupije - Zaninović, Jordan ([s. n.], 1903)
O potrebi čuvanja i obrane vjere, o kršćanskom uzgoju u školama i o dužnostima svećenstva; poslanica u povodu stupanja na biskupsku stolicu.