Milan Jesih: Pravopisna komisija - Vipotnik, Matjaž (Slovensko ljudsko gledališče Celje, Cankarjev dom, 1984)
Kompozicija plakata prikazuje profil dijeteta, malog zeca, psića i ptičice s jedne strane i odraslih jedinki sa druge strane. Sve jedinke imaju isplaženi jezik.