Künstler aus Jugoslawien : Malerei Ivan Lacković, Malerei Grafik, hand-zeichnungen von Lovrenčić, Šiško...Jelavić, Reiser ([s. n.], 1984)
Popis hrvatskih autora koji su sudjelovali na dvije paralelne izložbe djela autora iz zbirke Biškupić.