Martin Heidegger : bitak i vrijeme - Kren, Boris (Nacionalna i sveučilišna biblioteka, Hrvatsko filozofsko društvo, 1986)
U centru plakata smješten je zeleni okomiti pravokutnik na crnoj podlozi plakata. Iz kuteva pravokutnika prema kutevima plakata teku bijele linije