Dvije stare hrvatske narodne pjesme - Pavić, Armin, književni povjesničar ([s. n.], 1879)
O pjesmama u kojima se pjeva o smrti kralja Vladislava II. i o Zmaju Jovanu Despotu, zabilježenim u rukopisu Nikole Ohmučevića uz tekst Osmana Ivana Gundulića.