7. smotra tamburaških sastava općine Slav. Brod - Šiljeg, Ranko (Radničko sveučilište "Đuro Salaj", 1987)
Na žutoj podlozi plakata tekstualni dio crnim slovima. Okomito sredinom plakata dvije crne i između jedna bijela linija