Škola stranih jezika : A-V metode, upisi od 16. do 25. siječnja.. (Škola stranih jezika, 1969)
Na lijevoj polovici plakata grafički prikaz zemaljske kugle te naslov bijelim slovima na plavoj podlozi. Na strelici bijele boje uperenoj u smjeru naslova i grafičkog prikaza nabrojani pojedini od stranih jezika