90 godina pazinske gimnazije - Rimanić, Mirjan (COUO "Otokar Krešovani", 1989)
Fotografija prve generacije gimnazijalaca u Pazinu. U pozadini je plakat dizajniran kao stranica bilježnice po kojoj piše ruka.