Mr. Željko Kašpar: U gudurama prokletih stijena : Crnogorske prokletije // Tribina svijet oko nas (Knjižnica Medveščak, 1975)
Plakat je oblikovan zemljanim bojama. Prikazuje globus, brod i kartu zvijezdanog neba.