Mjesečni statistički bilten (Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Zagreb, 2018)
Bilten donosi statističko-analitičke podatke o registriranoj nezaposlenosti i zapošljavanju u Zagrebačkoj županiji i Gradu Zagrebu.