Samostalna izložba Dušan Šmitran - Spasojević, Predrag; Marušić-Čiči, Duško (MERKANT radna organizacia za trgovinu, 1988)
Bijeli plakat sa fotografijom Šmitranova ekspresionističkog pejzaža. Naslov je izveden slikarovim potpisom.