Novogodišnja prodajna izložba - Stančin, Ivica (Galerija Forum Kulturno Informativnog centra, 1989)
Plakat igleda poput lista sa jednim savijenim uglom na kojem piše GF. Zavinuti ugao otkriva mnoštvo umjetnina.