Zbirka Baltazara Bogišića u Cavtatu - Gusić, Tomo (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1983)
U središtu plakata fotografija Bogišića koji sjedi za stolom, oslonjen o plohu stola desnom rukom. Uokolo su prikazani različiti predmeti i reprodukcije fotografija
Keywords: Izložbeni plakati