Stoj! Najprije umjetno gnojivo...i ne iscrpljuješ zemlju! (1945)
Seljak sa vrećom konopljenog sjemena stoji iza poljoprivrednog stroja. Gornji dio plakata zauzima natpis sa nabrojenim prednostima upotrebe umjetnog gnojiva