Zaplakala hrvatska majka (IGO, 1944)
Tekstualni dio bijelim slovima na crnom pravokutnom polju smještenom u središnjem dijelu plakata koji je uokružen fotografijama uplakane žene i razrušenih crkava i građevina. U d.l. kutu plakata otisnuto: IGO-217.