XXXV međunarodni omladinski nogometni turnir: "Kvarnerska rivijera '87" (NK Rijeka, 1987)
Stilizirani prikaz čovjeka kako igra nogomet. Unutar lopte se nalazi karta mjesta održavnja turnira (Rijeka, Labin, Pula)