Auto moto savez Jugoslavije ([s. n.], 1955)
U g.l. uglu plakata logo AMZ Jugoslavija. Na ostatku površine plakata prikazana bijela silueta djeteta koje trči za loptom pretrčavajući prometnicu. Uz to prikazan u boji presavijeni prometni znak