Ne ovako : već ovako (Zavod za socijalno osiguranje za grad Zagreb, 1952)
Radnik u plavom odijelu u polučučnju, podiže sanduk, na pravilan način, raspoređujući teret na noge. U drugom planu, prikaz radnika koji podiže teret savinutih leđa s prikazom daske koja je pukla, na mjestu njegove kičme