Dobrovoljno vatrogasno društvo...priređuje proslavu (Dobrovoljno vatrogasno društvo, 1969)
Pretežno tekstualni plakat, sa istaknutom riječju - proslava, crvenom bojom. Uz lijevi rub plakata crno bijeli ilustrirani prikaz vatrogasca