Nismo svi akrobati... : zato mjesto na kojem stojimo mora biti dobro učvršćeno (Zavod za socijalno osiguranje za grad Zagreb, 1952)
Lice radnika s plavom kapom u d.d. uglu. U središtu plakata prikaz radnika u trenutku pada s kutije koja je bila postavljena na stol koji je bio postavljen na kutiju