Studienblättchen zur Literaturgeschichten des südslavischen Küstenlandes - Lucerna, Camilla ([s. n.], 1909)
O djelu Juraja Barakovića Draga, rabska pastirica, Mavri Vetraniću i Ribanju i ribarskom prigovaranju Petra Hektorovića.