Blago Nacionalne i sveučilišne biblioteke : Mjesec knjige Jugoslavije 1982., kulturno prosvjetni sabor Hrvatske i Nacionalna i sveučilišna biblioteka - Pal, Alfred; Tadić, Krešimir (Nacionalna i sveučilišna biblioteka, 1982)
U gornjoj polovici plakata detalj srednjovjekovne iluminacije s prikazom pisara