Rudnici lignita Kosovo Obilić (Ozeha, 1950)
Raznobojni koncentrični krugovi u središtu kojih je prikazan komad ugljena. U d.d. uglu plakata plošni prikaz rudarskog obilježja - dvaju prekriženih čekića