15. Grafički bienale Ljubljana (Moderna galerija Ljubljana, 1983)
Na plakatu je prikazano četrnaest grafika koje su osvojile prvu nagradu na prethodnim bienalima. Preko prikaza je otisnuta velika brojka 15.