Apulska keramika = Ceramica apula : s geometrijskim ukrasom na istočnoj Jadranskoj obali = con ornamenti geometrici sulla costa orientalle dell' Adriatico - Oršić, Ivan (Arheološki muzej u Zadru, 1972)
Fotografija keramičke posude