20. Goranovo proljeće // "nitko da ne dođe do prijatelj drag" : 21. 3. - 21. 6. 1983. (SUBNOR Hrvatske, RK SSO Hrvatske, 1983)
Plakat je podijeljen na dvije polovice, gornja crvene, a donja bijele boje. U gornjoj se polovici nalazi portret I. G. Kovačića, a u donjoj crvenim slovima otisnut naslov.