12. savjetovanje Urbanističkog saveza Jugoslavije : urbanistički razvoj gradova u Jugoslaviji (Urbanistički savez Jugoslavije, 1965)
Na sivoj podlozi uz desni rub plakata krug ispunjen geometrijskim oblicima