Turistička zajednica mjesta Betina - Turistička zajednica mjesta Betina (Betina : Turistička zajednica Betina, 2013)
Web-stranice turističke zajednice.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.5.2018.)
Tekst na hrv., engl. i njem. jeziku.
Keywords: Turizam -- Betina (Tisno)