Društvo prijatelja dubrovačke starine : 1952.-1972 (Društvo prijatelja dubrovačke starine, 1972)
Prikaz grada Dubrovnika reproduciranim crtežom crnih linija na zlatnoj podlozi plakata. Iznad grada prikaz nasmiješenog sunca