Strmac 72. (Narodno sveučilište, Likovna kolonija Strmac, 1972)
U središtu plakata kružni oblik podijeljen na dva polja. Krug je smješten na horizontalnom polju intenzivno ružičaste boje. Ispod toga imena sudionika likovne kolonije: Ferdinand Kulmer...Ivan Špehar