Ecloga Daphnidi eminentissimo ac reverendissimo domino Josepho Mihalović, s.r. ecclesiae cardinali, archiepiscopo Zagrabiensi, dum ad episcopale beatissimi patris Pii noni jubilaeum Romam profectus ab eodem im sacrum cardinalium collegium est adlectus dei 21. junii 1877. - Mihalović, Josip ([s. n.], 1877)
Prigodnica.