Davorin M. Jagodič, Yves Chamay: Camera obscura : Galerija SC - muzički salon teatra &TD , 13. V - 17. V 1971 - Tomičić, Davor, grafičar (Galerija Studnetsko Centra, 1971)
Tri valjkaste forme različitih boja savinute u različitim smjerovima.