Hanns Eisler: U povodu 15. obljetnice smrti : Pjesme i komorna glazba: "14 načina kako opisati kišu", "Palmstrom" i drugo (Društvo hrvatskih skladatelja, Austrijski kulturni institut, 1977)
Smeđe-crveni tekstualni plakat.