Gostuje Narodno Pozorište Beograd : Henry de Montherlante: Port Royal // Jovan Hristić: Terasa // Branislav Nušić: Gospođa ministarka (Hrvatsko narodno kazalište, 1972)
Jednostavni ljubičasti plakat sa bijelim tekstom.