Gostuje suvremeni američki balet Murray Louis New York : I program: Chimera continuum personnae // II program: Proximities calligraph for martyrs hoopla (Hrvatsko narodno kazalište, 1972)
Plakat prikazuje plesačicu u skoku ispred njujorških nebodera.