Pravilnik za izvršenje odredaba o taksama iz čl. 7, 8, 9, 10, 11. i 12. ovoga privremenog zakona ([s. n.], 1920)
Pravilnik za izvršenje odredaba o taksama privremenog zakona o "budžetskim dvanajstinama" od rujna 1919 do svibnja 1920.; pravilnik odobren 29. IV. 1920.