Stečajno pravo : (scripta) - Zuglia, Srećko (Zagreb : [s. n.], 1938)
Skripta po predavanjima Srećka Zuglie.
Om. nasl. tiskan, tekst strojopis autogr.
Na omotu god. izd. 1941., a na nasl. str. 1938.
Keywords: Stečajno pravo