Liječnička služba za članove Privatno društvene bolesničke blagajne "Merkur" i "Merkur" društva trgovačkih i privatnih namještenika : važi od 15. siječnja 1938. ([s. n.], 1938)
O blagajni i društvu "Merkur" u Zagrebu.