Istraživanja braće Seljan (Etnografski muzej, 2017)
Web-stranice Etnografskog muzeja koji čuva vrijednu ostavštinu braće Seljan s ciljem okupljanja svih dostupnih materijala koji svjedoče o djelovanju braće Seljan.